Workshop proeverij van de toekomst!

Dinsdag 14 februari jl., valentijnsdag, organiseerde het HR platform van 7 woningcorporaties uit Amsterdam een loopbaanevent in locatie B.Amsterdam. Het event werd georganiseerd om medewerkers van Amsterdamse woningcorporaties bewust te maken van de verschillende loopbaantools. Het doel was om medewerkers bewust te maken van hun mobiliteit, hen hiervoor te enthousiasmeren en te stimuleren om het aangeboden netwerk hierover aan te spreken. Ruim 300 medewerkers van de woningcorporaties Stadgenoot, Rochdale, Eigen Haard, De Key, De Alliantie, Ymere en Woonzorg Nederland waren aanwezig.

Menea werd gevraagd aan dit loopbaanevent deel te nemen. Wij verzorgden onder andere een workshop ‘future proof’. Met 128 inschrijvingen was dit een druk bezochte workshop. De deelnemers werden geprikkeld om na te denken over hun toekomst van hun werkzame leven.

workshop1

Deze bewustwording is van belang zodat de corporatiemedewerkers zich realiseren dat ze zelf moeten nadenken over wat ze kunnen en willen opdat ze voorbereid zijn op veranderingen in het werkveld. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen loopbaan. Eigen regisseurschap dus!

workshop2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *