Mijn naam is Willie Polman en vanaf 1 maart 2016 werkzaam op de backoffice in Nieuwegein. Voordat ik bij Menea begon heb ik 2 jaar in de WW gezeten en heb ik een mooie kans gekregen van Menea om weer aan het werk te komen. Daarvoor heb ik met veel plezier gewerkt bij Kliq en daarna bij Agens.

Mijn werkzaamheden bij Menea zijn administratieve ondersteuning aan de adviseurs bieden. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het beheer / inhoudelijke verwerking en input voor ons cliënt volgsysteem en alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden. Verder plan ik workshops in en nodig ik kandidaten uit. Ook verzorg ik nog de management rapportages voor onze opdrachtgevers. Ik geniet van mijn werk en heb een fijne samenwerking met mijn collega’s.

Ik ben woonachtig in Bemmel getrouwd en we hebben 3 kinderen die allemaal al uitwonend zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan badminton verder fietsen met mijn echtgenote of alleen op de racefiets, wandelen en kamperen en dan het liefst in Frankrijk. Verder help ik onze kinderen bij alle voorkomende klussen in en rond het huis.