Wie is Menea

Menea begon in 1989 als een bureau voor Personeel & Organisatie advies. Nu zijn wij een van de grootste onafhankelijke bureau’s op het gebied van outplacement en re-integratie. Sinds de oprichting hebben we maar één doel: advies en uitvoering geven aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. We geven advies en uitvoering aan in-, door-, en uitstroom van persoon en hebben hierbij de klant tevredenheid en de op maat gerichte aanpak zeer hoog in ons vaandel staan.

Meer dan 50 professionals werken bij Menea en Hof psychologisch adviesbureau. Dit laatste is een van de oudste assessment bureaus’s van Nederland. Samen werken wij met passie en gedrevenheid om onze klanten in-, en uitzicht op ontwikkeling te blijven geven. Dit doen we op basis van onze kernwaarden: partnership, flexibel, resultaat en klantgerichtheid.

Op dit moment werkt Menea voor bedrijven en organisaties die met name actief zijn in de industrie, woningcoöperaties, zorg, diensten, banken en verzekeringen, retail en de bouw. Door onze ‘eigenwijze’ aanpak zijn er tussen deze branches verbindingen te leggen die zorgen voor een optimaal resultaat voor zowel de medewerker als de organisatie.

 

Ons Team