Vormt werkgeluk dé sleutel voor veel problemen binnen het onderwijs?

Waarom je deze whitepaper moet lezen?

De werkdruk op leerkrachten is al jarenlang veel te hoog: steeds meer leraren hebben stress en vinden geen of een stuk minder plezier in hun werk. Zonde! Want hierdoor stroomt personeel weg en wordt nieuw personeel afgeschrikt.                    

Als schoolleider sta je voor een dubbele uitdaging: aan de ene kant wil je binnen het onderwijs nieuw personeel aantrekken en aan de andere kant wil je het personeel dat er is, zo goed mogelijk aan het werk houden. 

We delen in deze whitepaper 9 tips en tricks voor een vitale onderwijsorganisatie waar leerkrachten het werkgeluk weer terugvinden. Ook leggen we de kern van het probleem bloot. Waardoor stroomt personeel weg of valt personeel uit binnen de onderwijssector?

 

Whitepaper cover duurzame inzetbaarheid in de industrie
Download Whitepaper

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen om de services te leveren die jij bij ons opvraagt. Door op de onderstaande knop te klikken geef jij Menea toestemming jouw gegevens op te slaan. Lees ons volledige leverings- en privacy beleid in de algemene levervoorwaarden.