We gaan 2017 goed van start met een nieuwe samenwerking!

Op 15 december 2016 zetten de Stichting Members’ Benefits en Menea hun handtekeningen en proosten op de samenwerking. Hiermee wordt Menea leverancier voor de lidbedrijven van een groot aantal brancheverenigingen.

Het Members’ Benefits programma biedt lidbedrijven van brancheverenigingen op basis van collectieve contracten aanzienlijke kortingen. Zo ook op de dienstverlening van Menea. Vanaf 1 januari 2017 kunnen lidbedrijven via hun brancheverenigingen genieten van groot voordeel op Menea’s dienstverlening op het terrein van re-integratie 2e spoor, outplacement, loopbaanbegeleiding en assessments.

Menea is een onafhankelijk landelijk bureau opererend op het snijvlak van mens en arbeid met adviseurs met kennis van de lokale arbeidsmarkt. De adviseurs van Menea werken vanuit de overtuiging dat mensen zich willen, moeten en kunnen blijven ontwikkelen. Zowel als mens als in hun loopbaan. De kracht van Menea zit in de diversiteit van haar adviseurs: passie voor het werk met de juiste kwalificaties.

We kijken uit naar een fijne nieuwe samenwerking, een goed begin van het nieuwe jaar!

menea-en-smb-2

Onderschrift foto: (v.l.n.r.) Directeur Menea Ernst Runge en directeur Stichting Member’s Benefits Ed Ockhuysen proosten op een nieuwe samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *