Certificeringen

Menea levert al jarenlang hoogstaande kwaliteit. Dat wij zelf overtuigd zijn van onze kwaliteit, is niet meer dan logisch. Maar hoe weet u of wij ook echt de kwaliteit zullen leveren die wij beloven? Een aantal kwaliteitskenmerken zijn objectief meetbaar. Deze zijn terug te vinden in de onderstaande certificeringen. Wilt u er meer over weten, of een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken? Laat aan de rechterzijde van deze pagina uw contactgegevens achter, dan bellen wij u terug.

certificeringenCedeo

Stichting Cedeo is een door de overheid erkende keuringsinstantie. Zij voert klanttevredenheidsonderzoeken uit, waarmee een certificering behaald kan worden. Deze certificering wordt alleen toegekend als minimaal 80% van de ondervraagden aangeeft tevreden of zeer tevreden te zijn. In het geval van Menea is dat maar liefst 97%. Menea is Cedeo erkend voor de volgende vormen van dienstverlening:

  • Outplacement;
  • Coaching;
  • Loopbaanbegeleiding;
  • Maatwerk trajecten, trainingen die samengesteld zijn op basis van uw vraagstuk.

In de rapportage van Cedeo staat toegelicht hoe Menea op de verschillende onderdelen scoort. Tevens leest u wat klanten over ons zeggen. Klik op Rapport Klanttevredenheidsonderzoek om de Cedeo rapportage te lezen.

CRKBO_Instelling

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt of de organisatie aan diverse aspecten voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen. Om opgenomen te worden in het Centraal register Kort Beroepsonderwijs moet een audit doorlopen worden. Menea heeft deze audit succesvol doorlopen, met als resultaat opname in het register.

Het gevolg van deze certificering is dat wij onze trainingsactiviteiten BTW vrij mogen factureren. Dat scheelt u 21%!

certificeringen

NIP

Menea werkt nauw samen met Psychologisch Adviesbureau Hof. Zij voeren assessments uit. De titel psycholoog is niet wettelijk beschermd, maar het Nederlands Instituut Psychologen heeft de titel psycholoog NIP vast laten leggen. De psycholoog NIP moet zich verantwoordelijk, integer, respectvol en deskundig gedragen, dit staat vastgelegd in de beroepscode. Alle psychologen die assessments uitvoeren bij Psychologisch Adviesbureau Hof, zijn psycholoog NIP
.