Waarom Menea

Menea is ervaren, betrokken, deskundig en een betrouwbare samenwerkingspartner. Dat vinden wij, maar waarom zou u het met ons eens kunnen zijn? Wij zetten 5 redenen voor u op een rijtje. Klik op de verschillende redenen om meer te weten te komen.
Lees ook de referenties, om te zien wat anderen over ons zeggen.

1. Certificeringen

Certificeringen verzekeren u van kwaliteit. De professionaliteit van Menea wordt erkend door Cedeo en CRKBO. Daarnaast zijn de psychologen van Psychologisch Adviesbureau Hof allemaal psycholoog NIP.

2. Ons team

Menea ontwikkelt mens en organisatie; dat kan niet zonder onze medewerkers, allen professionals met ruime ervaring.

3. Onze aanpak

De begeleiding is persoonlijk en deskundig. Onze aanpak bestaat uit fasen: persoonlijk inzicht, arbeidsmarktoriëntatie en arbeidsmarktbenadering. In iedere fase komen andere onderwerpen aan bod, en alleen díe onderwerpen die voor de medewerker van belang zijn. Daardoor is ieder traject maatwerk.

4. Testen & Tools

Wij werken met gevalideerde testen en praktische tools. De testen geven inzicht, zodat een langdurige zoektocht voorkomen wordt. Daarnaast helpen onze tools de kortste weg naar de oplossing van het vraagstuk te vinden.

5. Branche ervaring

Menea heeft ervaring in diverse branches. De klantenkring bestaat uit organisaties uit zowel de profit-als non-profit sector.

Bent u na het lezen van deze redenen overtuigd dat wij u van dienst kunnen zijn bij uw vraagstuk? Neem contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter aan de rechterzijde van deze pagina. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld u dan meteen aan voor de nieuwsbrief.