Vacatures voor Philip Morris medewerkers

Op 29 augustus 2014 sloot de Philip Morris-vestiging in Bergen op Zoom definitief haar deuren. Daarmee verliezen ruim 1200 medewerkers hun baan. Op 1 september is er een intern mobiliteitscentrum opgericht, dat bestaat uit vier outplacementbureau’s en Philip Morris functionarissen.

De doelstelling is om zo veel mogelijk ontslagen medewerkers op weg te helpen naar hun nieuwe toekomst, die voor velen een nieuwe baan zal betekenen. Om deze banen te kunnen vinden hebben we de medewerking nodig van bedrijven en intermediairs die hun vacatures (gratis) willen publiceren in het mobiliteitscentrum.

Wat hebben we al bereikt?

De resultaten tot nu toe zijn dat we tegen de 600 unieke vacatures hebben ontvangen, er 300 oud-medewerkers een nieuwe baan hebben gevonden en 48 % van alle outplacement kandidaten voor een outplacement traject bij Menea hebben gekozen.

Hoe kunt u uw vacature onder de aandacht brengen?

Wilt u hier meer over weten of wilt u weten of de nieuwe collega die u zoekt, zich onder deze populatie bevindt dan kunt u hiervoor het beste contact opnemen met Paul van Loon.
Dit kan telefonisch op 06 57 55 52 24 of per mail naar pvanloon@menea.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *