Twee nieuwe collega’s! Even voorstellen: Sjoerd Sijsma & André Steentjes

andre Begin deze maand hebben we twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen! Sjoerd & André stellen zich graag aan u voor:

André Steentjes: “Enorm veel zin om een bijdrage te mogen leveren bij deze geweldige organisatie. Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk een sales component in zich hebben. Uitbreiding realiseren bij bestaande klanten maar ook nieuwe klanten binden is daarbij het voornaamste uitgangspunt. Versterken van het accountmanagerschap voor Menea in het gebied Noord-Oost Nederland en voor de Gemeentemarkt op landelijke basis. 

Mijn loopbaan kenmerkt zich door door diverse werkzaamheden in de reintegratie zowel publiek alsook private dienstverlening. Ik vind het belangrijk om daar te werken waar mensen verder geholpen kunnen worden in hun loopbaan. Daar een bijdrage aan leveren is voor mij één van de drijfveren in werk.”

sjoerdSjoerd Sijsma: Mijn naam is Sjoerd Sijsma, sinds 1 januari werkzaam bij Menea als lid van het managementteam. Na mijn studie economie ben ik al vrij snel in de wereld van de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Met heel veel plezier hou ik mij dan ook al ruim 20 jaar vanuit diverse rollen bezig met onderwerpen als uitzenden, detacheren, payrolling, outplacement en re-integratie. Hierbij ben ik actief geweest binnen zowel grote beursgenoteerde organisaties als bij kleine snel groeiende startups. Het accent heeft in die 20 jaar vooral gelegen op organisatie-inrichting en -ontwikkeling, HR en de verbinding tussen commercie en operatie.

Ik woon in Amsterdam, ben getrouwd met Shirley en heb één dochter. In mijn vrije tijd ga ik graag naar theater, maak ik muziek of ga ik sporten.

In mijn werk word ik vooral gedreven door verbetering en vernieuwing. De grootste voldoening haal ik uit het verbeteren van teamprestaties en het vergroten van het werkplezier. Ook bij Menea wil ik mij hier graag volledig voor inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *