Ik ben Tim van der Meer, woon in Wateringen en werk sinds 2006 als adviseur bij Menea.

Dagelijks coach ik medewerkers die door ontslag of ziekte niet meer bij hun eigen werkgever kunnen blijven en moeten uitkijken naar een andere baan. Dit doe ik binnen re-integratie tweede spoor, outplacement en loopbaancoaching. Daarnaast ben ik met veel plezier sparringpartner voor werkgevers als het gaat om re-integratie bij ziekte. Ik denk graag mee over de beste aanpak voor een individuele casus, met het oog op de diverse belangen en de vrij complexe wet- en regelgeving.

Waar ik in de coaching naar mijn mening sterk in ben, is het bieden van structuur en overzicht in de veelal moeilijke en verwarrende tijden die mensen kennen bij het verliezen van hun baan. Mijn benadering is pragmatisch en oplossingsgericht; stap voor stap, op de manier die voor de medewerker het beste werkt, en gericht op haalbare resultaten. Het geeft mij erg veel voldoening als iemand gedurende het traject groeit in zelfvertrouwen, nieuwe kansen voor zichzelf ontdekt en natuurlijk helemaal als dit vervolgens leidt tot het vinden van een nieuwe en passende baan!

Waar ik thuis erg van kan genieten is mijn gezin met twee jonge kinderen. En als ik niet in de zandbak zit of achter de kinderwagen loop, sta ik graag op de squashbaan of kijk een spannende tv-serie of film.