Interim HR professionals

Soms heeft u behoefte aan extra kennis om de human resources afdeling van uw organisatie te ondersteunen. Bijvoorbeeld bij een ingrijpende organisatieverandering, het rekruteren van een speciale groep medewerkers of een grootschalig outplacementtraject. Wanneer deze opdracht volbracht is, kan een HR manager met een schone lei beginnen. Menea verzorgt de werving, selectie en detachering van interim HR professionals. Op uw verzoek gaan wij op zoek naar de persoon die de specifieke opdracht het beste kan uitvoeren.

Uitvoering

Een vaste contactpersoon begeleidt de opdracht vanuit Menea. De procedure verloopt globaal als volgt:

 1. Voordat de procedure wordt gestart, is er altijd een inventarisatie op de werkplek van de functie. Hiermee verzamelen wij alle nodige informatie en krijgen wij een goede indruk van de organisatie en werkomgeving waarin de HR professional terecht komt.
 2. In overleg wordt de vacature vermeld op onze website en de door ons gecontracteerde overige websites. Wij selecteren geschikte kandidaten uit ons bestand, ons netwerk en uit reacties op de advertentie.
 3. Voordat we kandidaten voorstellen, is er een uitgebreid intakegesprek.
 4. De uiteindelijke aanbieding gebeurt met een curriculum vitae, een profielschets en met praktische informatie.
 5. U beslist of de HR professional inderdaad de juiste is.

Zekerheden voor opdrachtgevers

Wanneer u een interim HR professional via Menea inzet, levert u dat in ieder geval het volgende op:

 • Zekerheid: De professionals in ons netwerk hebben ruime ervaring in het uitvoeren van opdrachten in complexe situaties;
 • Tijdsbesparing: De werving en selectie wordt volledig uit handen genomen. Natuurlijk bent u degene die beslist of de interim HR professional die wij voorstellen, ook echt ingezet gaat worden;
 • Flexibiliteit: Hoe lang de interim HR professional blijft en hoeveel dagen en uren de professional wordt ingezet, wordt in overleg bepaald.

Voor interim HR professionals

Wilt u in aanmerking komen voor een opdracht bij een van onze relaties en voldoet u aan onderstaand profiel? Neem dan contact met ons op:

 • U heeft ruime ervaring op het gebied van Human Resources, in een adviserende en leidinggevende rol;
 • U bent flexibel beschikbaar;
 • U heeft ervaring opgedaan in diverse branches, waarbij u specialistische kennis heeft opgedaan;
 • U bent in het bezit van een VAR verklaring.

Mogen wij uw helpen aan de interim HR professional voor uw organisatie? Laat uw telefoonnummer achter aan de rechterzijde van deze pagina, dan bellen wij u terug.