Relatie middag in de Apenheul op 18 mei

Na de succesvolle bijeenkomst over burnout en bevlogenheid eind 2016 organiseert Menea op 18 mei aanstaande opnieuw een relatiemiddag voor haar relaties. Deze leuke, lekkere en leerzame middag wordt georganiseerd in de Apenheul in Apeldoorn, J.C. Wilslaan 21 vanaf 11.45 uur.

Op deze middag willen we op speelse wijze aan de slag met het thema duurzame inzetbaarheid en wat dit voor jou en jouw bedrijf betekent. Naast informatie-uitwisseling is er ook veel ruimte voor discussie, netwerken en een workshop waaruit waarschijnlijk zal blijken dat wij toch wel heel erg op apen lijken…

Programma relatiemiddag Menea 18 mei 2017

11:45 uur Ontvangst en wandelen naar Kambizuri 

We worden welkom geheten voor de St@art en wandelen vervolgens over het terrein van de Apenheul naar de Kambizuri Lodges.

12:00 Leeuwapen Lunch

12:30 Plenair: Duurzame inzetbaarheid

Aan de hand van presentaties en een interactieve discussie wordt gesproken over wat een ruim begrip als duurzame inzetbaarheid voor u en uw bedrijf zou kunnen betekenen. Deze bijeenkomst vindt plaats in de lodgetent.

14:20 Pauze met frisdrank en fruit

14:30 Workshop: Apenstreken op de werkvloer

In deze interactieve workshop leren wij van apen over de kracht van samenwerken, leiderschap en de natuurlijke gedragingen van apen en mensen in veranderingsprocessen.

16:30 Afsluitende borrel

Onder het genot van een glas bier, wijn of frisdrank gelegenheid tot napraten en netwerken.

17:15 Verwacht einde

De Apenheul bevindt zich op de J.C. Wilslaan 21 in Apeldoorn. Op de aangegeven parkeerplaats steekt u de J.C. Wilslaan over naar de hoofdentree van Park Berg & Bos/ Apenheul. Hier wordt de route naar Apenheul direct al aangegeven. U komt dan automatisch eerst langs onze congreslocatie de St@art. Deze wandeling neemt ongeveer 10 minuten in beslag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *