Menea gaat ontslagen medewerkers Philip Morris aan werk helpen

Menea, een van de grotere outplacement bureaus, is samen met een drietal collega bureaus aangesteld om de ontslagen medewerkers van tabaksgigant Philip Morris in Bergen op Zoom te begeleiden. Vanaf 1 september staan de adviseurs van Menea klaar met hun persoonlijk advies om heel veel medewerkers aan nieuw werk te helpen.

Op 29 augustus 2014 sloot de Philip Morris-vestiging in Bergen op Zoom (NL) definitief haar deuren en verliezen 1.202 medewerkers hun baan. Op 1 september opent in de fabriek een mobiliteitscentrum waar de ontslagen medewerkers actief worden begeleid in hun zoektocht naar nieuw werk. De doelstelling van het project is om 80% van de werknemers aan een nieuwe baan te helpen. Menea is aangesteld als één van de outplacement-experts en zal samenwerken met andere regionale partners om de ontslagen medewerkers individueel te begeleiden in hun zoektocht naar nieuw werk.

Werkt u bij Philip Morris en wilt u meer lezen over wat Menea voor u kan betekenen? U leest het hier. Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van de knop Bel mij terug aan de rechterzijde van de pagina. Of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *