Lancering Mijn Menea: online bezig zijn met jouw loopbaanstappen

Na een periode van voorbereiden en testen is het zover: Mijn Menea is in gebruik genomen. Mijn Menea is het digitale werkboek van Menea. Kandidaten in een re-integratie, outplacement of coachingstraject krijgen toegang tot deze online leeromgeving. Naast de gesprekken met de adviseur is het dé plek om te reflecteren en je te laten informeren en inspireren.

Maatwerk en ervaring

In de ruim 20 jaren dat Menea inmiddels ervaring heeft opgedaan in het werkveld van loopbaanbegeleiding, individuele coaching, outplacement & re-integratie is heel wat materiaal verzameld. Omdat we het belangrijk vinden up to date te blijven, is zowel de inhoud als de vorm van het materiaal helemaal van nú gemaakt. In de online leeromgeving kun je niet alleen opdrachten maken, maar ook inspiratie opdoen. Zo vind je er voorbeelden van (online en papieren) cv’s en sollicitatiebrieven. Ook doen we suggesties voor boeken, video’s en artikelen wanneer je meer over een bepaald thema wilt leren.

Mijn Menea is gericht op maatwerk. De adviseur geeft aan welke opdrachten aanbevolen zijn voor het maken van nieuwe loopbaanstappen. Het maken van meer opdrachten staat natuurlijk vrij. Maak er zoveel je wilt en maak ze wanneer je wilt. Ook tussen de gesprekken en trainingen door kun je dus online werken aan jouw loopbaan.

Eerste indruk

Ben je benieuwd hoe Mijn Menea er uit ziet? Bekijk onderstaande video. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor de Bel me terug knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *