Ik ben Menekse Polat, loopbaancoach sinds september 2019. Typisch Menekse? Warm, integer, betrokken, concreet, praktisch, direct toepasbaar en humor. Vanuit oprechte interesse ga ik met mijn kandidaten aan de slag. Ik creëer een open sfeer waarin men kan zijn wie hij is. Vanuit mijn intuïtie kan ik zuiver kijken & luisteren. Ik voel aan wat iemand nodig heeft om zichzelf op een authentieke wijze te profileren en zijn of haar geschiktheid over te brengen. Buiten je comfortzone vinden de mooiste dingen plaats. Bij dit proces ondersteun ik. Met mijn achtergrond als Recruiter heb ik ruime kennis van de Arbeidsmarkt, verschillende branches en type organisaties.
Van nature ben ik een echte verbinder die haar netwerk deelt, wat inspiratie, nieuwe kansen en mogelijkheden oplevert.

Bij behoefte aan ondersteuning op het gebied van CV, Elevator Pitch, LinkedInprofiel, Sollicitatiegesprekken en netwerken, kortom Personal Branding, ben je bij mij aan het goede adres!

 

In mijn vrije tijd sport ik graag en hou ik er van tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik vind het leuk om uit eten te gaan en daar nieuwe hotspots te ontdekken op gebied van restaurants en lunchrooms.