Menea Kennislunch: De kracht van uw medewerkers

Betere performance, minder arbeidsongeschiktheid

Op donderdag 11 mei organiseert Menea in samenwerking met fit20 een kennislunch voor relaties en andere geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen op onderstaande thema’s en te netwerken met vakgenoten.

Duurzame inzetbaarheid
Duurzame inzetbaarheid is een onderwerp dat op vele HR-agenda’s prominent aanwezig is. Maar hoe vertaal je investeringen in duurzame inzetbaarheid naar concrete opbrengsten, zodat je munitie hebt om ook het management te overtuigen van de noodzaak van die investeringen?

Menea DI-specialist Ernst Jongepier neemt u mee in de cijfers achter duurzame inzetbaarheid en bespreekt concrete voorbeelden.

Vitaliteit
Vitaliteit is een belangrijk thema binnen duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit kent verschillende  dimensies:

  • Fysiek
  • Mentaal
  • Sociaal
  • Vakbekwaam

Hoe fit/vitaal zijn uw medewerkers?
Bewegingsspecialist Frits de Jong biedt u de laatste (wetenschappelijke) inzichten over de invloed van bewegen op vitaliteit van mensen en gaat in op de weerstanden tegen voldoende bewegen.

Na afloop is er gelegenheid de studio van fit20 te ervaren.

Deelnemen?
Datum: Donderdag 11 mei van 11.30 tot 13.30 uur
Locatie: Studio fit20 Zoomstede 13a 3431 HK Nieuwegein

Voor de lunch wordt uiteraard gezorgd

Aanmelden: info@menea.nl o.v.v. Kennislunch Menea.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Menea

Menea werkt met en aan werkplezier. Wij zetten mensen in hun kracht. Helpen hen passende keuzes te maken en dragen bij aan een optimale match tussen drijfveren, competenties en werkinhoud. Zo maken wij mensen en organisaties wendbaar en weerbaar.

fit20
fit20 biedt een uniek bewegingsconcept gebaseerd op vernieuwende wetenschappelijke inzichten, bewezen met meetbaar resultaat. 

 

netwerklunch_mei_web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *