De Nederlandse handelsgeest reikt al sinds jaar en dag over onze landsgrenzen heen. Een uitnodiging van onze relatie Seetek voor een uitwisselingsbezoek met Maleisië werd dan ook met groot enthousiasme ontvangen. Tijdens ons bezoek zullen wij het managementteam en de medewerkers van Seetek bijpraten over de Nederlandse handelsgeest, onze cultuur, de arbeidsverhoudingen in Nederland en de maatschappelijke inrichting van ons land.

Begin oktober mocht een kleine afvaardiging van Menea de productielocatie van Seetek op Penang Island bezoeken. Seetek is een dochteronderneming van Hypex Electronics in Groningen. Hypex levert OEM versterkers voor producenten van audio apparatuur en onderscheidt zich door de high end kwaliteit van haar producten. In Maleisië produceert Seetek de onderdelen voor Hypex met circa 80 medewerkers.

seetek
maleisië

Managing Director Chris Rossenaar heeft Menea gevraagd het managementteam en de medewerkers van Seetek bij te praten over de Nederlandse handelsgeest, onze cultuur, de arbeidsverhoudingen in Nederland en de maatschappelijke inrichting van ons land. Daarnaast is in enkele sessies stil gestaan bij de handelsrelatie tussen Maleisië en Nederland. Volgens Rossenaar heeft het bezoek van Menea bijgedragen aan een vergroting van het wederzijdse begrip en een versteviging van de binding met het thuisland van de eigenaar Hypex. Een aantal medewerkers van Seetek zal binnenkort een bezoek aan Nederland brengen.

Menea is onder de indruk van de inrichting van de productiefaciliteit van Seetek, de gedrevenheid van de medewerkers, de kwaliteitsborging en de testprocedures.

Dank aan onze relatie Seetek voor de hartelijke ontvangst en de enorme gastvrijheid!