Menea en Hulp na Ongeval gaan samenwerking aan

Menea en Hulp na Ongeval gaan samenwerken om de hulp aan mensen die als gevolg van een ongeval (tijdelijk/gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn geraakt op meerdere fronten te ondersteunen. De samenwerking is vormgegeven in het platform: www.hulpbijarbeidsongeschiktheid.nl

SONY DSC

Hulp na Ongeval biedt slachtoffers van een ongeval ondersteuning bij alle aspecten waarmee je als slachtoffer geconfronteerd kan worden. Of het nu gaat om rechtshulp, schadeherstel, hulpmiddelen, revalidatie, thuiszorg of hulp bij re-integratie, één telefoontje of email naar de helpdesk zet het netwerk voor u aan de slag!

Menea is één van de grotere onafhankelijke adviesbureaus bij re-integratie en verzuim. Met eigen Arbeidsdeskundigen en 40 adviseurs heeft Menea veel ervaring en kennis in huis om mensen die als gevolg van een ongeval arbeidsongeschikt zijn geraakt te ondersteunen en weer aan het werk te helpen.

Met deze samenwerking is één loket ontstaan van waaruit snel geschakeld kan worden om slachtoffers van een ongeval optimaal en deskundig te helpen.

Voor meer informatie:

www.hulpnaongeval.nl

www.hulpbijarbeidsongeschiktheid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *