Ria van Dijk

Ik ben Ria, woon in Montfoort en ben werkzaam op de afdeling Backoffice.

Als medewerkster Backoffice verwerk ik alle nieuwe aanmeldingen in ons cliëntvolgsysteem, zodat onze adviseurs de begeleiding kunnen starten. In samenwerking met de adviseurs zorg ik dat rapportages tijdig worden verzonden naar kandidaten en opdrachtgevers, en bereid ik de facturatie voor. Ook plan ik workshops in en nodig ik kandidaten uit. Verder verzorg ik diverse managementrapportages voor onze opdrachtgevers.

Ik vind het belangrijk om een stukje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van de dienstverlening van Menea. Een nauwe samenwerking met de adviseurs, mijn collega’s van de Backoffice, de financiële administratie en de afdeling Sales is dan ook een vereiste, maar maken mijn werk ook veelzijdig en leuk.

In mijn vrije tijd hou ik van sporten, zoals onder andere fietsen, wandelen, hardlopen, fitness. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en van ons landje te genieten. Ook het samenzijn met vrienden en familie zijn voor mij erg belangrijk. Het meest kom ik tot rust op vakantie. Dan geniet ik van zon, natuur en cultuur, lekker eten en een heerlijk spannend boek.

Ria is voor mij sinds ik in dienst ben bij Menea een soort administratief vangnet. Mede dankzij Ria worden kandidaten en opdrachtgevers tijdig en juist geïnformeerd. Enerzijds door het praktisch oppakken, controleren en versturen van zaken. Maar ook het inplannen en (niet onbelangrijk) aansporen en motiveren van de adviseurs. Een hele goede en waardevolle eigenschap van Ria is  het actief meedenken met de organisatie. Door het overzicht dat Ria heeft en de vaardigheden om dit ook te communiceren brengt Ria informatie samen en adviseert zij gevraagd en ongevraagd. Hierdoor kunnen zaken toch goed lopen zonder dat de adviseurs veel op kantoor aanwezig zijn.