Marjolein Smaling

Ik ben Marjolein Smaling, woon in Poortugaal en werk nu 11 jaar bij Menea. Afwisselend in functies als operationeel manager, projectleider en senior adviseur. Momenteel heb ik geen managementrol, maar projectleiding van een aantal outplacementprojecten. Daarnaast geef ik individuele begeleiding bij re-integratie tweede spoor en outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching (individueel en organisatie) en de workshop LEF.
In mijn begeleiding ben ik altijd op zoek naar de kern van de vraag en de situatie, om zodoende het juiste haakje voor de oplossing te kunnen achterhalen. Vervolgens gaan we in samenwerking aan de slag: praktisch, maar als er drempels weggewerkt moeten worden ook de diepte in en eigenlijk altijd gericht op ontwikkeling.

Naast mijn werk zijn er nog veel andere dingen waar ik van kan genieten. Lekker op pad met de camper, schilderen of de spontane ontwikkelingen in mijn tuin enigszins in compositie brengen, zijn daar een paar voorbeelden van.

De begeleiding voelde als een veilige haven. Marjolein heeft me in rust en met vertrouwen gestimuleerd om na te denken wat ik nu echt wil in mijn loopbaan en mijn eigen keuzes daarin te maken. Ze motiveerde me als ik stappen moest zetten die ik eigenlijk heel spannend vond. Je zelfvertrouwen groeit als het dan lukt. Ik ben blij dat ik dit traject heb kunnen doorlopen.