Gerrit-Jan van den Berg

Mijn naam is Gerrit-Jan van den Berg en ben sedert januari 2012 adviseur in Noordoost-Nederland bij Menea. Mijn werkgebied strekt zich grofweg uit van Emmen naar Apeldoorn naar Nijmegen en dan langs de grens omhoog, waarbij ook over de grenzen van Duitsland gewerkt wordt.
Mijn kracht ligt op de volgende onderdelen van de dienstverlening van Menea : outplacement, re-integratie en loopbaanadvies. Grote opdrachtgevers zijn een aantal kinderdagverblijven, infra bedrijven, een supermarktketen, de afbouwbranche, maar zeker ook het kleinere bedrijf om de hoek dat begeleiding zoekt bij hun langdurige zieke werknemer en diens mogelijkheden.

Als adviseur ben ik een groot deel van de dag aan het communiceren met mijn cliënten, via mail, via telefoon maar vooral in persoonlijke gesprekken. Op locatie bij de werkgever, locaties van Menea maar ook bij de cliënten thuis. Geen traject is hetzelfde, ieder traject is maatwerk. Dat is wat mijn werk zo leuk en afwisselend maakt. Mijn manier van werken kenmerkt zich door het in kaart brengen van de mogelijkheden en die vooral te benutten. Praktisch bezig zijn met de mogelijkheden die er zijn en de cliënten die laten (in)zien.

Ik ben iemand die open, eerlijk en betrouwbaar is, maar ook confronterend kan zijn als dat nodig mocht zijn.

Ik heb de samenwerking met Gerrit-Jan als zeer prettig ervaren. Onze gesprekken hadden altijd een juiste mix van persoonlijke- en zakelijke aard. Zijn sterke inlevingsvermogen en deskundigheid zorgde ervoor dat hij altijd de juiste snaar bij mij wist te raken. Hierdoor gaf hij mij dat wat ik nodig had. Gerrit-Jan is een adviseur waarop je kunt bouwen.