Ellie Hirdes

Ik ben Ellie Hirdes en woonachtig aan het Gooimeer. Mijn functie is Regiomanager in West-Nederland.

De klanten in regio West kiezen voor Menea vanwege de goede kwaliteit van dienstverlening en in de regio woonachtige ervaren adviseurs. Wij reageren pro-actief op de vraag van onze klanten en kunnen we op strategisch niveau meedenken. Persoonlijk heb ik meer dan 25 jaar commerciele management/directie ervaring op het gebied van in-, door- en uitstroom en kan ik onze klanten dan ook goed adviseren op het brede HRM terrein.

Naast mijn werk hou ik van een bourgondisch leven, lekker uit eten of zelf koken voor familie en vrienden en genieten van een goed glas wijn. Op sportgebied hou ik van fitness, skiën en golfen. Verder lees ik regelmatig goede thrillers, mijn favoriete schrijvers zijn onder andere: David Baldacci, Saskia Noort, Nicci French, Tess Gerritsen, Karin Slaughter en Esther Verhoef.

De samenwerking met Ellie ervaar ik als zeer prettig. Ellie neemt alle zorgen voor wat betreft de planning & organisatie rondom de diverse trajecten die wij met Menea doen uit handen. Er is sprake van volledige procesbegeleiding, zodat je je als organisatie echt met de inhoud en de doelstellingen in de trajecten bezig kunt houden. Ellie is snel, accuraat en inhoudelijk een goede sparringpartner. Ze weet binnen Menea de juiste collega’s te kiezen die goed passen bij onze organisatie. Ellie beschouw ik als partner in business.