Ik ben Marianne, woon in Elst (U) en werk als medewerker Business Support Sales bij Menea.

Wat mijn werk bij Menea interessant maakt is de veelzijdigheid in het werk. Die veelzijdigheid bestaat uit onder andere ondersteunen van de regio-/ accountmanagers, adviseurs en het begeleiden van stagiaires. Hierdoor is mijn werk nooit eentonig.

 

In mijn werkzaamheden ondersteuning van het salesteam, maak ik het hele proces/traject mee wat onze kandidaten doorlopen om weer een nieuwe uitdagende baan te vinden. Daarbij is het servicegericht en dienstverlenend bezig zijn, het contact met zowel de opdrachtgevers als de medewerkers, iets wat goed bij mij past en waar ik veel energie uit haal. Klantvriendelijk en dienstverlenend zijn zaken die hoog in het vaandel staan bij mij.

Het ondersteunen van de stagiaires is weer een hele andere inzet van mijn kwaliteiten. Het is altijd weer een uitdaging om de stagiaires zo goed mogelijk alle kennis en kunde mee te geven, voor wat betreft het werk aan de receptie, het klantvriendelijk zijn, het op een correcte wijze bezoek te ontvangen, etc.. Daarnaast weten mijn collega’s mij ook altijd te vinden voor vele facilitaire en technische zaken en alle verdere hand en spandiensten.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met lezen, wandelen, fietsen, kinderen, kleinkinderen of met mijn partner lekker onderweg. Ik ben altijd in voor een gezellig avondje met vrienden, kortom genieten van alle mooie dingen in het leven.