Ik ben Marcel Vonk 41 jaar, ik woon in Huizen en werk sinds 1 september 2019 in de functie van Accountmanager bij Menea.

 

Binnen Menea ben ik Accountmanager in de regio Midden- Oost en Noord. De kern van mijn werk advies geven op alle gerelateerde HR vraagstukken op het gebied van Ontwikkeling, Verzuim, Mobiliteit en Vitaliteit.

 

Door mijn werkervaring in relatiemanagement, accountmanagement en diverse jaren in de arbeidsbemiddeling, maak ik graag contact met mensen en krijg ik veel energie van het creëren van nieuwe netwerken.

 

Mijn specialismen zijn relatiemanagement, coaching, trainer, outplacement, re-integratie, sollicitatietraining en netwerktraining. Afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen van werk naar werk voor zowel de profit als de non-profit.

 

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden als Teamleider/coach. Hardlopen en wielrennen zijn mijn grootste hobby’s, waar ik veel energie van krijg. Verder zijn weekendjes weg met vrienden voor mij erg belangrijk en heerlijk koken. Ik geniet ervan om met onze drie kinderen leuke activiteiten te ondernemen.