Vanuit mijn rol als adviseur help ik mensen en organisaties bij vraagstukken op het gebied van re-integratie en loopbaancoaching. Ik ondersteun bij het realiseren of herstellen van (een optimale) arbeidsparticipatie van cliënten met een afstand tot werk. Ik begeleid personen bij het verhogen van efficiënt en effectief handelen. Daarnaast help ik werknemers bij het vinden van een nieuwe passende werkkring of andere bestemming. Allemaal vanuit de Menea gedachte dat plezier in je werk leidt tot passie, vitaliteit en een positieve bijdrage aan resultaten.

Mijn werkwijze laat zich omschrijven als empathisch, ontvankelijk en verantwoordelijk. Sterk begaan met de emoties, behoeften en drijfveren van anderen. Ziet mogelijkheden in iedereen en helpt anderen die te ontplooien. Werkt vanuit het groter geheel en vult dan de feiten in. Komt tot besluit door snel te beslissen en streeft naar tijdige voltooiing van projecten.

Mijn instelling; “kennis is niet voldoende, pas actie leidt tot resultaat!” In mijn vrije tijd ben ik graag op het water en daarnaast vind ik het leuk om te “doe-het-zelven” in en om het huis. Met een jong gezin komt dat regelmatig goed van pas. Ik ben getrouwd en woonachtig in Amsterdam.