Ik ben Gerda Bos en werk als coach, trainer en psycholoog.

Mijn passie is om mensen (opnieuw) in hun kracht te krijgen. Als iemand én plezier in zijn werk en leven heeft én levert wat van hem verwacht wordt, is mijn opdracht geslaagd. Zonder oordeel probeer ik met behulp van vragen, oefeningen, uitleg over menselijk gedrag en confrontaties de ander in beweging te krijgen. Zo ontstaat (opnieuw) regie en kan iemand vanuit zijn talenten en kwaliteiten doen wat nodig is.

Ik houd van diversiteit, daarom ben ik breed inzetbaar. Dit is terug te vinden in mijn eigen loopbaan. Ik werk drie dagen per week bij Menea en ben daarnaast ondernemer. Ook schrijf ik regelmatig artikelen en boeken, onder andere over de door mij ontwikkelde LEF-methode.

Onderwerpen waar ik voor ingezet word: conflictmanagement, effectieve samenwerking en communicatie, ontwikkeling managementvaardigheden en leiderschap, ondernemerschap, stressmanagement, omgaan met perfectionisme, assertiviteit, acquisitie en loopbaanvraagstukken.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Zo loop ik bijvoorbeeld graag op het Pieterpad of langs de kustlijn. Maar zet me ook gerust met een tas vol boeken in een lekkere stoel en laat me een weekje achter. Ik vermaak me wel!