Ik ben Cornelia, senior adviseur en projectleider bij Menea. Zowel mijn werk- als mijn levenservaring maken dat ik inzetbaar ben op alles wat met in-, uit- en doorstroom te maken heeft. Mijn specialisme is outplacement.

Het zien, naar boven brengen en inzetten van kwaliteiten bij mensen doe ik met humor en relativeringsvermogen. Ik heb een goed inlevingsvermogen en ben direct, eerlijk en oordeel niet over een ander. Organiseren en plannen vind ik leuk en ik werk en denk oplossingsgericht. Als loopbaanadviseur blijf ik geïnteresseerd in carrières van mensen. Ik ondersteun graag bij de zoektocht van mensen om op de juiste bestemming terecht te komen.

Naast mijn werk ben ik altijd met paarden bezig geweest. Paarden hebben mij geleerd bescheiden te blijven en intuïtief leiding te geven. Als je met je paard over de volgende hindernis wil springen moet je tegelijkertijd zweven, genieten en toch de stappen blijven tellen…net als in het leven.

Ik woon in Amsterdam en wij hebben een huis(je) in Millen, België op 15 minuten reisafstand van Maastricht. Voor Menea werk ik daarom in de regio Amsterdam en in het zuiden van het land.