Mijn naam is Barbara Zonderland en sinds februari 2016 werkzaam bij Psychologisch Adviesbureau Hof. Dit onderdeel van Menea is gespecialiseerd in assessments en werkgerelateerde coachingsvragen. Als senior adviseur begeleid ik voor onze klanten veel individuele assessment trajecten en  groepsprojecten. Daarnaast werk ik als coach, waarbij ik vraagstukken aanpak, die uit assessments voortvloeien. Zo leg ik niet alleen de ontwikkelpunten bloot, maar bied ik hier ook begeleiding op.

Sinds januari 2018 ben ik in de rol van Manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Hof en het beheren van onze klantrelaties. Hierbij komt mijn flexibiliteit en vermogen te schakelen op basis van onverwachte omstandigheden mij goed van pas. Mensen typeren mij als ondernemend, contactueel vaardig, klantgericht en zelfstandig. Ik beschik over een scherp observatievermogen, vraag kritisch door en geef de voorkeur aan een pragmatische en snelle werkwijze. Iets wat door mijn klanten als plezierig wordt ervaren. Tenslotte oefen ik, als geregistreerd psycholoog NIP, mijn vak uit vanuit nieuwsgierigheid naar mensen, hun drijfveren en gedrag.

Naast mijn werk ben ik moeder van twee dochters, hou ik van uit eten gaan en een goed glas wijn met vrienden, reizen, wandelen, wintersport en lezen.