Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

september 2021

Training CV & Brief (Online Sessie)

23 september 2021 @ 09:30 - 27 januari 2022 @ 12:00

In deze training leer je een cv te maken, dan wel je bestaande cv te toetsen aan de eisen die aan een modern cv worden gesteld. Daarnaast besteden we aandacht aan het schrijven van een brief. Hoe kijk je naar vacatures? Welke vragen stel je in een informatief telefoongesprek als je een  vacature hebt gevonden? We maken een vacature-analyse en stellen een sollicitatiebrief op.

Meer weten »

Training Sollicitatiegesprekken (Online Sessie)

28 september @ 09:30 - 12:30

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Welke vragen kun je verwachten? Hoe presenteer je je? Hoe ga je om met lastige vragen? Welke vragen kun je zelf stellen? In deze training oefen je met het voeren van een sollicitatiesprek. Na afloop kun je met een gerust hart solliciteren!

Meer weten »

oktober 2021

Training Netwerken (Online Sessie)

6 oktober @ 09:30 - 12:00

In de zoektocht naar een nieuwe baan, of bij het opstarten van een eigen onderneming, is netwerken essentieel. Maar is dat niet iets wat alleen zakenmannen doen? Wat kun je vragen, vertellen en hoe leer je nieuwe mensen kennen? In deze workshop van een dag leer je netwerken op een manier die bij jou past.

Meer weten »

Training Social Media/LinkedIn – Menea voor beginners (Online Sessie)

14 oktober @ 09:30 - 12:00

In de huidige tijd zijn social media onmisbaar om je netwerk uit te breiden en optimaal in te kunnen zetten. Maar hoe doe je dat? In deze workshop van een dagdeel leer je niet alleen hoe de verschillende knoppen op LinkedIn, Twitter en Facebook werken, maar ook wat je er over jezelf kunt schrijven. Zodat de vacature naar jou toekomt, in plaats van jij naar de vacature.

Meer weten »

Training Pitch (Online Sessie)

20 oktober @ 09:30 - 12:30

In deze training leer je jezelf met al je talenten te laten zien. Om je op de arbeidsmarkt te onderscheiden zul je er niet komen met overtuigingen als 'bescheidenheid siert de mens', of 'als je je werk maar goed doet, dan komt het allemaal goed'. Het vinden van werk draait voor een belangrijk deel om het creëren van ontmoetingen waarin jij laat zien hoe je met jouw talenten en vaardigheden de problemen van je gesprekspartner kan oplossen. Dergelijke ontmoetingen beginnen…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen