Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

november 2021

Training CV (Online Sessie)

4 november @ 09:30 - 12:00

In deze training leer je een cv te maken, dan wel je bestaande cv te toetsen aan de eisen die aan een modern cv worden gesteld. Daarnaast besteden we aandacht aan het schrijven van een brief. Hoe kijk je naar vacatures? Welke vragen stel je in een informatief telefoongesprek als je een  vacature hebt gevonden? We maken een vacature-analyse en stellen een sollicitatiebrief op.

Meer weten »

Training Sollicitatiegesprekken (Online Sessie)

9 november @ 09:30 - 12:30

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Welke vragen kun je verwachten? Hoe presenteer je je? Hoe ga je om met lastige vragen? Welke vragen kun je zelf stellen? In deze training oefen je met het voeren van een sollicitatiesprek. Na afloop kun je met een gerust hart solliciteren!

Meer weten »

Training Netwerken (Online Sessie)

22 november @ 09:30 - 12:00

In de zoektocht naar een nieuwe baan, of bij het opstarten van een eigen onderneming, is netwerken essentieel, zowel online als offline. Maar is dat niet iets wat alleen zakenmannen doen? Wat kun je vragen, vertellen en hoe leer je nieuwe mensen kennen? In deze workshop van 1 dagdeel leer je waarom netwerken belangrijk is, welke manieren van netwerken er zijn en wat de do's en don'ts zijn. Kortom je leert netwerken op een manier die bij jou en bij…

Meer weten »

Training LinkedIn beginners (Online Sessie)

24 november @ 09:30 - 12:30

In de huidige arbeidsmarkt zijn zichtbaarheid en het gebruik van netwerken steeds belangrijker. Social Media, zoals LinkedIn, zijn daarbij onmisbaar. Maar hoe laat je jouw LinkedIn profiel optimaal voor je werken? In deze training van een dagdeel leer je hoe je een profiel maakt op LinkedIn en hoe je over jezelf kunt schrijven om goed vindbaar en zichtbaar te worden, zodat de vacature naar jou toekomt, in plaats van jij naar de vacature. Deze training is voor beginners.

Meer weten »

Training LinkedIn gevorderden (Online Sessie)

24 november @ 09:30 - 12:30

In de huidige arbeidsmarkt zijn zichtbaarheid en het gebruik van netwerken steeds belangrijker. Social media, zoals LinkedIn, zijn daarbij onmisbaar. Maar hoe laat je jouw LinkedIn profiel optimaal voor je werken? In deze training van 1 dagdeel leer je hoe je een profiel maakt op LinkedIn en hoe je over jezelf kunt schrijven om goed vindbaar en zichtbaar te worden, zodat de vacature naar jou toekomt, in plaats van jij naar de vacature. Deze training is voor gevorderden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen